Cum compari jocurile de noroc de tip sloturi cu fructe?

Pe orice site cu jocuri calendar cu fructe vei descoperi o multime de tipuri si variante de astfel de jocuri centrate pe simboluri cu diverse fructe. Daca ai un singur joc iti e mai simplu sa alegi, dar cand ai mai multe variante alegerea e foarte dificila. Ca sa stii ca ai ales corect de fiecare data trebuie sa iti pui la punct un sistem de comparare a jocurilor. Compararea unor jocuri calendar cu fructe incepe in prima faza cu analiza generala a acestora. Ne uitam la cum arata, ce fel se prezinta, daca sunt colorate, daca au suficient de multe lucruri care sa ne atraga, citim descrierile si vedem ce se spune despre joc. Analiza generala e continuata de testul incarcarii codurilor. Asta inseamna ca intram in joc si initializam o sesiune, dupa care asteptam sa vedem cat dureaza pana cand putem juca efectiv, pana cand se incarca toata grafica si toate efectele. Cu cat timpii de incarcare sunt mai redusi si vedem bine toate elementele dupa incarcare, cu atat avem sanse mai mari sa beneficiem de o experienta de joc excelenta.
Testului incarcarii ii urmeaza altul, testul calitatii. Calitatea jocurilor de noroc de tip slots cu fructe se refera la calitatea sistemului conceput si la calitatea graficii. Cu alte cuvinte daca iti place ce vezi si ai un design adaptat jocului, tipului de joc si daca sistemul de castig este unul care iti da sanse sa iti maresti sumele de bani castigate la un moment dat. E foarte important aici sa notam la fiecare joc comparat si existenta unui Full Screen sau doar prezenta unui mod „mini”.
Dupa ce ne-am jucat cu aceste teste trecem la lucruri serioase. Incepem sa ne jucam si vedem cat de des apar linii de castig, cat de multe simboluri castigatoare avem si cam ce periodicitate au. Vrem sa avem cat mai multe, asta e clar, dar nu avem cum sa le avem pe toate, nu? Asa ca aici suntem rezonabili, sa castigam pana la urma si sa nu jucam degeaba, asta vrem. Volatilitatea si rata de plata sunt foarte importante acum. Comparam la toate jocurile aceste caracteristici tehnice si le ordonam in functie de cele mai mari valori.
Cand am trecut si de primele experiente in joc ne uitam la poturi, bonusuri, la sumele de pariat, maxime si minime. Cu sume mai micute ne dorim sa castigam mai mult, sa avem bonusuri activate si jackpot-uri care apar ceva mai des.
Mai conteaza sa ai si o poveste care sa te tina in joc cat mai mult. Jocurile de noroc de tip slots sunt repetitive, trebuie sa tot apesi si sa astepti, iar pariezi, te plictisesti la un moment dat. Daca ai insa o poveste in spatele lor si urmaresti niste elemente, sa vezi ca apare x simbol din poveste si ca ajungi sa dezlegi misterul experienta de joc e cu totul alta. Castiga jocurile care au povesti cat mai captivante, cu elemente pe care le stii, care creeaza un univers si te ajuta sa te transpui in alta lume cand te joci.
In compararea jocurilor de noroc de tip slots cu fructe putem tine seama si de numarul fructelor. Simbolurile trebuie sa fie cat mai multe per joc ca sa ne aduca si sanse de castig mai mari. Marimea lor e importanta, pentru ca si liniile de plata vor fi mai ofertante, ne dorim jocuri cu fructe care au marimi medii.
Comparatia jocurilor cu fructe din online nu se poate incheia fara sa ne uitam si la firmele producatoare si la actualizarile existente. Vom juca un joc de la o firma cunoscuta, care are in spatele sau coduri bine optimizate si sisteme de joc perfecte din toate punctele de vedere, dar si jocurile care vor primi mereu actualizari de calitate si de stabilitate.

Un produs Blogger.