Inmormantare perfecta, rude multumite si un apartinator relaxat

Asa cum se intampla de fiecare data, daca nu treci printr-o situatie si nu esti nevoit sa faci efectiv ceva, ti se pare ca e foarte simplu, lucrurile merg fara sa fie impinse, cum se spune. Dar cand esti pus tu insuti in situtia respectiva, de exemplu organizarea unei inmormantari, incepi sa iti dai seama imediat ca ai putin timp la dispozitie si enorm de multe de facut. Practic in trei zile trebuie sa ai inhumarea si toate actele gata, pachete, totul cumparat pentru pomana, pomeni unde e cazul. Mai rau este ca nu sunt nici prea multi doritori care sa te ajute, e multa alergatura si stres, iar daca mai sunt si peste 37 de grade Celsius afara esti singur, singurel, si ai de organizat un eveniment deosebit de important, inmormantarea. Fix in aceeasi situatie am fost si eu in urma cu trei luni, nu aveam practic la cine sa apelez din familie, putinele rude pe care le mai aveam erau prea batrane.

Salvarea a venit de unde nu m-am asteptat. Un vecin mi-a recomandat sa discut cu o casa funerara, in speta Casa Funerara Luca, care oferea servicii funerare complete Bucuresti, in orice sector. Asta se intampla seara tarziu, dupa ora 19.00. In disperare de cauza am sunat imediat la Casa Funerara Luca, mi s-a raspuns rapid si am intrebat daca ma pot ajuta cu tot ce trebuie pentru inmormantare. Imediat consilierii specialisti au ales un plan de actiune, am ales si un pachet funerar clasic, care cuprindea cam toate cele necesare pentru o inmormantare decenta. Primeam si bani inapoi din ajutorul de inmormantare, 1.000 lei si aveam deja, fara alergatura, sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, set de orare, doctori pentru imbalsamare si constatare deces care emiteau si actele corespondente actiunilor realizate, toaletare decedat, cu spalat si imbracat, dar si tinut la frigider 12-24 de ore si asezat decedat in sicriu.

Pentru ca nu fusesem pana atunci in situatia de a organiza o inmormantare echipa de la Casa Funerara Luca m-a ajutat si cu pregatirea documentatiei pentru obtinerea certificatului de deces, adeverintelor si autorizatiilor pentru derularea in cele mai bune conditii ale ceremoniei. Ce m-a impresionat a fost transportul pana la capela, cimitir, biserica, facut doar cu masini moderne, adaptate pentru tipul acesta de servicii funerare complete Bucuresti oferite non-stop. La biserica am avut si coliva, vin, sticla ulei cu vin, capete, pachete, batiste, prosoape, toiag, doliu. Ajutorul de inmormantare s-a ridicat prin intermediul celor de la Casa Funerara Luca, ei au adunat toate actele in dosar. Am putut personaliza pachetul funerar domiciuliu cumparat, un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, fiecare acceseaza ce servicii are nevoie si obtine exact ce ii trebuie.

In trei zile am fost gata cu toate, inmormantarea a decurs bine, toate etapele au fost respectate si toata lumea care a participat a fost foarte multumita, specialistii de la Casa Funerara Luca si-au facut treaba in cel mai profesionist mod, incadrandu-se in bugetul promis de la inceput.
Un produs Blogger.